Iedereen die kinderen heeft in de leeftijd 2/3 jaar weet dat dit een leeftijd is dat ze steeds onafhankelijker willen zijn, en daardoor om de haverklap weglopen om de wereld te ontdekken.

Ik heb momenteel een peuter van bijna 3 die mij regelmatig de stuipen op het lijf jaagt door ineens zomaar verdwenen te zijn.

Vooral in winkels is ze mij vaak te slim af en is ze binnen no time compleet uit mijn zicht.

Armcandy

De vakantie komt eraan, en dat betekend dagjes uit, en ik was op zoek naar een armbandje met mijn telefoon nr. Via Facebook kwam ik op de pagina van Armdandy by Floor

Floor verkoopt zoals zij het noemt “armcandy” armbandjes door haar met de hand gemaakt. Wat zij ook heeft zijn armbandjes met telefoon nummers. (Uiteraard het telefoon nummer wat jij opgeeft (-; ) Mooi en ook nog eens handig.

armcandy 3 armvandy 1

Tuurlijk moet ze eigenlijk helemaal niet weglopen, maar het idee dat als ze een keer even weg is, ze een telefoon nummer draagt is toch wel heel fijn.

Natuurlijk kon ik het niet laten er nog wat bij te bestellen (-:

armcandy 8

Ze verkoopt ook armbandjes met letters die je zelf kunt opgeven. Leuk om je geliefde cadeau te doen, of met de letters van je kinderen, of van jezelf.

armcandy 6

 

Het mooiste is om verschillende armbandjes te kiezen maar wel in het zelfde thema in dit geval goud. Zo heb je toch een bij elkaar passend geheel.

 

armcandy 4

Mijn favoriete kleurtjes.

armcandy 1

 

En natuurlijk ook mijn middelste dochter heeft een armbandje gekregen met haar eigen naam.

 

Voor meer info check eens haar Facebook pagina, bestellingen kun je plaatsen via een berichtje naar haar op Facebook.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *