Vaste lezers hebben hem vaak voorbij zien komen de grappige zwart witte kat Koekie. (wat eigenlijk zijn artiesten naam was, want zijn naam is Jacky)

Koekie heeft bij ons bijna een jaar gelogeerd. Wij hebben hem opgevangen omdat onze buren geëmigreerd zijn naar Oostenrijk en hem eerst nog niet goed onderdak konden bieden.

Met veel plezier heeft hij het afgelopen jaar bij ons gewoond, en is hij met grote regelmaat het middelpunt geweest van mijn foto’s. Hij was enorm aanhalig , dus zodra er een foto gemaakt werd hing hij erbij en liep hij in beeld (-: Een echte model poes!

Vandaag is hij begonnen aan een lange reis. Met als eindpunt Oostenrijk waar met smart op hem wordt gewacht! Zie hier nog even een compilatie van Koekie zijn jaar bij ons…

 

keeponstyling 2

Broodtrommel

Ik was er al een tijdje naar op zoek een oude hagelwitte broodtrommel. Na eerst een rode te hebben geprobeerd, kwam ik erachter dat deze kleur toch te hard was in combinatie met de zachtblauwe koelkast en de al rode vintage appel potjes.

keeponstyling 3

En als je hem dan eindelijk een keer tegenkomt in de kringloopwinkel is dat wel even een blij momentje!

 

Verbandtrommel

keeponstyling 1

Ik hou erg van neon accentjes in het interieur. Afgelopen week vond ik deze grote verbanddoos in de kringloopwinkel. Hij werd ooit verkocht bij de HEMA. Destijds niet gekocht vanwege de prijs, maar als het dan ineens de kringloopwinkel ligt is de verleiding toch wel te groot om het mee te nemen!

Zo’n trommel kan je gerust laten staan want hij is behalve functioneel (met 4 kinderen in huis ) ook nog eens erg decoratief.

Fijne avond!

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *