Donderdag

Het was weer eens de dag van het kringloop geluk. 2 prachtige vazen, ik kan ze eindeloos kopen. Het is maar goed dat ik een webshop heb, anders kwam ik er in om. Deze week vond ik weer 2 bijzondere exemplaren.

kringloopgeluk 2

De kleuren zo fris! Het is dat er een oud merkje onder stond, maar anders zou je toch denken dat dit een splinternieuw vaasje is? Ik heb meteen mijn bos bloemen ontleed die ik al had staan om hem te kunnen vullen. Ook hier weer leuk om te zien hoe je kleuren kunt combineren.

kringloopgeluk 3

Ook deze beauty vond ik vandaag in de kringloopwinkel. De gouden dop die erop zat heb ik er even vanaf gedaan, en zo heb je meteen een goede bestemming namelijk een vaas. Hij is op zich best een beetje kitsch, maar het is maar net waar je het neerzet. Als je zo’n vaas in een redelijk modern interieur zet maak je juist een grappig statement.

Deze vaas is overigens in mijn webshop beland: Retroloekie

Want zoals jullie misschien nog weten had ik net al 2 nieuwe vis vaasjes gekocht bij de Flyingtiger vorige week. Ook dit zijn eigenlijk flesjes, maar juist als vaas ook erg leuk.

flying tiger

flying tiger

En dan was er ook nog een kringloop gelukje voor mijn jongste dochter namelijk een houten poppenwagen. Het pure hout van de wagen sprak mij meteen al aan. Maar toen ik zag dat de wagen van het oude school educatie merk “Rolf” was werd ik nog enthousiaster. Behalve nostalgisch gevoel is de kwaliteit natuurlijk ook goed anders zou het niet op scholen worden gebruikt.

Rolf

Om je geheugen misschien een beetje op te frissen, dit soort houten speelgoed had je vroeger op de kleuterschool van het merk Rolf. En op mijn oude schooltje van mijn kinderen zag ik het ook nog staan. Onverwoestbaar dus! Iets wat je gerust kunt meenemen als je het een keer in de kringloopwinkel ziet liggen.

rolf 1 rolf 4

bron: Marktplaats

kringloopgeluk 1

En zo’n wagentje mag prima blijven staan, het valt voor mij in de categorie decoratief speelgoed, en daar ben ik dol op (-; mooi meegenomen toch?

Fijne avond!

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *