Ik heb een klein wandplankje aan de muur. Deze vond ik ooit in de kringloopwinkel maar heeft een IKEA sticker. Ideaal om een wisselende “tentoonstelling” op te zetten wat in dit geval sierborden zijn. Vroeger spijkerde ik de bordjes aan de muur, maar dit is vrij definitief, en mijn interieur is alles behalve dat. Gevolg zijn lelijke gaatjes en teveel spijkers.

Daarom dus 1 handig plankje, waar ik wisselende bordjes op zet. Het bordje met hert is van Letscoloryourworld het bordje met bloemen komt uit de kringloopwinkel, en de 2 goudkleurige bordjes vond ik ook in de kringloopwinkel, waarvan het kleintje afgelopen weekend in een grabbelbakje op de toonbank. De combinatie goud met porselein vind ik altijd erg mooi.

 

dag 1

Sinds ik het gele kringloopkastje in huis heb staan probeer ik verschillende styling opties uit. Ik kwam erachter dat pastel roze er heel mooi bij staat.

Het leuke vind ik dat op de foto ongeveer 50% kringloop spulletjes staan, en 50% nieuwe spulletjes. De lamp, kastje en stoel zijn vintage, en de rest komt van A little Lovely Company en het koffertje van Kidsboetiek

Juist de combinatie oud en nieuw maakt een ruimte uniek en niet te clean.

dag 2

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *