Het stylen van interieur is mijn passie, en de stap naar het stylen van mijzelf is klein en dat vind ik dan ook heerlijk om te doen. Ik probeer mijn outfits altijd redelijk low budget en duurzaam bij elkaar te scharrelen wat ik altijd een leuke uitdaging vind.

Kringloopwinkel

Het meeste komt van de kringloopwinkel, in combinatie met basics van de H&M en de HEMA. Maar iets waar ik wel snel geld aan uit geef, en nieuw koop zijn horloges. Ze staan bij mij hoog op mijn “style” lijst ik kan er geen genoeg van krijgen. Je hebt tenslotte meerdere gelegenheden waar je horloges kunt dragen. Voor de mooi, het lekkere praktisch (waterdicht kids in bad doen etc) , en een paar voor de heb (iets minder sterk, gaan vaak iets te snel in de prullenbak) . Een tik mag je het ook wel noemen. Soms vind ik ze vintage, maar meestal laat ik mij verleiden tot de nieuwste trends.

Houten horloge

Ik had het al een paar keer gespot op straat in Amsterdam en in de social media een horloge van hout. Hoe origineel zo’n uniek horloge van natuurijk materiaal, ik was in love. Via instagram kwam ik in contact met Jord Wood watches . Ze zitten in Amerika, maar verzenden gratis wereldwijd. En als je een blog hebt mag je wel eens iets reviewen , en tegen zoiets kan ik als horloge liefhebber natuurlijk geen nee zeggen! Ik was ook erg benieuwd of zo’n horloge een beetje stevig aan zo voelen.

Een houten horloge, als dat niet duurzaam is? Ik heb ook vaak dikke krassen op mijn horloge schermpje, maar deze horloges zijn van krasvast kristal glas halleluja !

Bij de mannen horloges had ik al snel 2 favorieten.

jord-2 jord-4

 

Maar mijn eigen man draagt geen horloges, dus ik heb het bij dames horloge gehouden voor mijzelf.

De horloges hebben door het hout een stoere uitstraling. Ik hou van zachte kleurtjes dus wilde wel een frisse tegenhanger zodat het echt een ook echt een vrouwen horloge zou zijn.

Mint

Het werd de frisse mint variant. Al hou ik ook erg van zo’n subtiel speels tijgerprintje op rechts in zacht roze. Een beetje meer een glamour variant. Maar aangezien deze een stuk duurder was vond ik de mint ineens ook veel leuker!

jord-8 jord-9


Luxury Wood Watch

Na een paar weken kwam het horloge aan. In mooi houten doosje helemaal als een cadeautje. Het bandje voelde zwaar aan je zou denken hard kunststof maar het is dus echt hout. Ik was onder de indruk.

jord-2

Dit zijn de foto’s die ik van mijn nieuwe aanwinst maakte

jord-1 jord-3 jord-8

Mintgroen in combinatie met goud 1 van mijn style favorieten. Ik ben helemaal blij met mijn coole watch!

Wat vinden jullie van houten horloges? laat gerust een reactie achter!

En kopen met korting? Jord Watch heeft deze maand een actie lopen klik hier voor hun Give away ! sowieso een korting, maar ook kans op extra korting van 75 dollar!

Succes!

Zie hier de webshop;


Mens Wooden Watches

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *