Groningen

Moeders met kinderen zullen het vast herkennen. Je bent een dagje met je kinderen op pad in een vreemde stad, en je wilt eventjes een welverdiende pauze nemen zonder dat je je medegasten in het cafe tot last bent met je drukke koters. Maar waar moet je dan zijn?

Hot spots

Elma en ik komen uit Groningen stad, en hebben speciaal voor jullie 3 kindvriendelijke hot spots geselecteerd!

Popke

We beginnen even met een tweedehands kleding winkeltje! De winkel is een inbreng winkel voor tweedehands kinderkleding. Alleen de allerleukste kleding wordt in de winkel gehangen.

Popke zit aan de Korreweg 1 (tegen over het politie bureau) iets van het centrum af. Maar je kan het eventueel combineren als je gaat parkeren op het boterdiep. Vanaf het boterdiep is het ongeveer 15 min. lopen naar het centrum.

groningen groningen

2. Denderz

Denderz is een winkel waar zowel babykleding als speelgoed wordt verkocht. Daarnaast is er een gelegenheid om wat te drinken met wat lekkers. Speciaal voor de kinderen is er een speciale grote speelhoek. Wat natuurlijk ideaal is, als je zelf even rustig wilt bijkomen van zo’n dagje shoppen met kids (-;

Denderz zit aan de westerhaven.

En als je daar toch bent, zit daar vlak om de hoek in de A straat nog een hele leuke spot, namelijk:

3.

Little lovely thing

Ook wel bekend als Little lovely company. In deze winkel verkopen ze de liefste kinderkamer accessoires. Daarnaast is er een mogelijkheid om er de mooiste en lekkerste gebakjes en feestelijke drankjes te nuttigen. En niet onbelangrijk er is een kinderspeelhoek!

En we maakten er ook nog een filmpje met onze bevindingen!

Klik op foto:

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Dana

Groningen is zoooo ver weg voor ons (Zeeland).
Want hoe leuk lijken mij alle 3 de hotspots om eens te bezoeken.
Jaren geleden eens een lang weekend in Groningen geweest en het is idd echt een heel leuke stad… We komen zeker weer eens jullie kant op. Maar wanneer??? 😉

Liefs,
Dana

redactie

Leuk Dana!! Laat je ons weten wanneer je komt! dan maken we voor jou even een hot spots lijstje! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *