Dat ik voor mijn webwinkel Retroloekie dagelijks in kringloopwinkels kom wisten jullie misschien al wel. Maar behalve dat ik dus veel koop voor de shop, koop ik ook heel veel voor mijzelf en mijn gezin.

Soms voor altijd, maar ook heel vaak voor een tijdje. Even van genieten, ideetjes opdoen voor het blog, foto’s maken, en uiteindelijk beland het weer in de webwinkel om weer met met iets nieuws uit de kringloopwinkel aan de slag te gaan.

Elke week vind ik eigenlijk wel iets leuks. Als je maar vaak genoeg naar de kringloopwinkel gaat dan lukt mij dit. Vaak zijn dit helemaal geen dure dingen. Een bloempot, een mooie vaas , een mooi sierbord. Kleine dingen kunnen je al een hoop inspiratie en plezier brengen.

Ik zal je laten zien wat ik de afgelopen week heb gevonden voor mijzelf.kringloop 1

Het middelste bord vond ik maandag in de kringloopwinkel. Een bord van vroeger waar van gegeten werd, maar zo decoratief dat ik hem op mijn “pronk plankje” heb gezet. (IKEA ) Vroeger hing ik borden vaak op, en had ik veel spijkers in de muur zitten. Maar ik hou het tegenwoordig bij een wisselende tentoonstelling op een plankje. Ik ben een beetje gaatjes moe!

kringloop 2

Blijven afwisselen op zo’n plankje vind ik erg leuk om te doen. De borden kun je leuk afstemmen qua kleur op je interieur veranderingen als die er zijn.

kringloop 4

Ook vond ik begin deze week een goudkleurige bloempot. Goud is al een tijdje helemaal weer terug in het interieur. En ook ik vind het leuk om met goudaccentjes te spelen. Naast onze bank staat al een oude goudkleurige lamp, en deze bloempot past daar heel mooi bij. En als je de pot zo ziet staan zou je toch niet direct zeggen dat ie bij de kringloopwinkel vandaan komt?

kringloop 7

De pot staat op een oud nachtkastje die ik vorige week in de kringloopwinkel vond. Zo’n bedkastje kan je ook prima naast de bank zetten.

kringloop 0

Ook de kleur van het nachtkastje was al helemaal perfect!

kringloop 6

Mijn dochter is een echte lezer. Naast dat ze veel boeken verslind is ze ook gek op stripboeken. Gisteren zag ik een tijdschriften rek. Ze heeft een grote kamer, dus zoiets kan daar prima staan. Ik weet niet of we het rek heel lang gaan houden, maar voorlopig is het een leuke oplossing voor haar boekjes verzameling.

kringloop 7

En de week is nog niet eens voorbij! Wie weet waar ik nog meer tegenaan loop…wordt vervolgd…..(-;

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *