Livia ziet ze vliegen

Laatst was ik voor mijn vlog met Elma in de kringloopwinkel Kringloopplus. ( zie hier Vlog voor als je het gemist hebt) vanwege de vakantie was mijn dochter Liviav (9) ook mee. Keurig achter de schermen, en soms behulpzaam als handige camera assistente.

Kringloopwinkel

Mijn kinderen zijn inmiddels ook dol op tweedehands spullen uit de kringloopwinkel, want ze weten dat ze dan nog wel eens kans maken om het te krijgen. (wat in de speelgoedwinkel meestal niet het geval is (-; )

Houten vogel

We hadden net alles afgerekend en liepen de deur al bijna uit totdat Livia ineens een grote houten vogel zag hangen. Een beetje verbaast over haar interesse in zo’n oud basic houten ding bekeek ik het samen met haar. Hij bleek van dichtbij eigenlijk heel erg leuk! Puur, en mechanisch echt fantastisch gemaakt. De vleugels gaan zo mooi op meer het lijkt wel de beweging van een echte vogel. Ik was verkocht de vogel ging mee.

Zie hier een filmpje van de beweging! Als je dit toch ziet, dan moet je zo’n vogel toch ook meenemen ?

livia ziet ze vliegen livia ziet ze vliegen

We hebben net haar kamer opgeknapt met een nieuwe kast, dus de vogel kwam op een goed moment, hij kon meteen mooi shinen in haar vernieuwde kamer.

houten vogel 3

Een leuke blikvanger voor weinig !

Fijne avond!

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *