Koen Edens

Een tijdje geleden schreef ik al eens over de klokken van Koen ( blog )

Handgemaakte klokken van massief hout uit vaste collectie of eigen ontwerp. En wat is er nou leuker dan je eigen klok samen te stellen? je kunt online kiezen voor je favoriete kleur klok en wijzers. Ik hou van dit soort concepten! Het is heel leuk om te doen, en je hebt ook nog eens een klok die je niet zo snel bij een ander zult tegenkomen.

Mint met neon

Onlangs kreeg ik een bericht van Koen dat hij een vernieuwde versie had van de klok. Dat wilde ik wel even uitproberen! Via zijn website whattheclock stelde ik mijn eigen favoriete klok samen. De klok is wat breder geworden, en heeft een mooi randje gekregen aan de voorkant.

Na van alles te hebben uitgeprobeerd, kwam ik tot de keuze: mint; neon geel; en wit. Dit moest het worden.

Binnenkijker: “Live bij Whattheclock”

Omdat Koen zijn atelier redelijk in de buurt van mijn huis heeft, leek het mij leuk om er een binnenkijker van te maken in de vorm van een filmpje. Een kijkje achter de schermen. Waar worden de klokken gemaakt, en hoe ziet zo’n werkplaats eruit. En natuurlijk was ik erg benieuwd hoe mijn eigen samengestelde klok was geworden!

klokken in de werkplaats

 

Youtube

Ik maakte daarom gisteren van dit korte bezoekje een live filmpje op mijn Instagram account . Dit is normaal gesproken alleen te bekijken als je actief bent op Instagram. Maar speciaal voor jullie heb ik het filmpje op ons Youtube kanaal Elma en Annemarie gezet.

Een kijkje achter de schermen waar de klokken (nog met de hand!) worden gemaakt

 

En zo staat de klok bij ons thuis!

 

 

De klok was precies zoals ik had gehoopt. En het past perfect in ons interieur. Ik vind het altijd leuk om kleuren op elkaar af te stemmen. Zo wordt het interieur niet te snel druk. In dit geval laat ik de neon kast greepjes terugkomen in de wijzer

En wil jij een klok kopen met korting? speciaal voor ons heeft Koen een code aangemaakt van 15% korting

code: keeponstyling

De klokken zijn te koop in zijn webwinkel: Whattheclock.com

Een leuk cadeautje voor de feestdagen!

Fijne avond!

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *