Slaapkamer

De slaapkamer is wat mij betreft toch wel de belangrijkste plek in het huis. bij veel mensen thuis is de slaapkamer qua styling een ondergewaardeerde ruimte. Ik hoor mensen wel eens zeggen, ik heb toch mijn ogen dicht. Dat is natuurlijk wel zo, maar de momenten voor het slapen gaan zijn ook heel belangrijk. En als je slaapkamer een fijne ontspannen plek is, zonder al teveel prikkels om je heen, zal je ook merken dat het inslapen een stuk makkelijker zal gaan.

Terug naar rust

Ik heb door de jaren heen al heel wat verschillende slaapkamers gehad. Van rood (jaren 90) tot paars (begin 2000) naar vogeltjes behang (2011) naar blauw (heden)

Inmiddels heb ik wel gemerkt dat ik toch wat meer toe was aan rust op de slaapkamer. Ik koos er daarom een paar jaar geleden voor om de muren heel licht blauw te verven. De blauwe hemel was mijn inspiratie bron (als dat niet rust gevend werkt!)

 

slaapkamer

Mijn dekbedovertrekken waren nog wel gekleurd. Best druk, en het kleurde ook maar zelden bij de blauwe muren wat weer onrust gaf. Ik wilde eigenlijk overstappen op witte dekbedovertrekken. Maar om nu al mijn nog goede overtrekken weg te doen vond ik ook zo zonde.

witte sprei

Bij de kringloopwinkel vond ik laatst een hele grote witte sprei voor slechts €2,00 ! De oplossing voor een fris hagelwit bed! Dit soort dunne spreien vind je ook bij de Xenos.

Voor mij is dit voorlopig een fijne low budget oplossing. Stapje voor stapje naar een frisse ontspannen witte ruimte. Ik heb nu de witte styling smaak helemaal te pakken! Dus binnenkort worden de muren ook nog wit. (wordt vervolgd hier ! )

Pinterest

Ik heb mij door pinterest laten inspireren

slaapkamer

bron; pinterest, style at home

 

bron pinterest Ernie Enkelaan

Deze kamer is ook helemaal wit. En met een klein zwart wit accentje toch niet saai.

 

bron pinterest

Deze ruimte is niet zo groot, maar doordat alles wit is oogt het minder klein.

bron pinterest april and may

Hout in combinatie met wit geeft net een beetje meer warmte in de ruimte.

Give away

In samenwerking met woonwinkel Kruit en Kramer mag ik op mijn Facebook pagina 1 hagel wit dekbed overtrek weggeven van Riviera Maison twv €159 !!

Als dat geen grote Give away is?

Doe je mee? kijk dan snel op onze pagina : Facebook

En begint vanavond om 20 uur!

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *