Vrijdag

Vakantie thuis met 4 kinderen is niet altijd makkelijk. Maar s’morgens zijn ze vaak nog zo heerlijk rustig en lekker lui. Vooral de oudsten kunnen nog lang in de pyjama rondscharrelen en lezen. In dit geval Harry Potter (dit is dus hier in Groningen weer helemaal hot onder de 9/10 jarigen! )

De Monstera plant die ik kreeg van Marjolein van de Opfleurist heb ik even op een ander (vintage) tafeltje gezet. Een mooi lang tafeltje perfect voor zo’n enorme plant. En er is ook nog ruimte voor een kopje koffie.keeponstyling interieur blog 2

Gisteren vond ik deze geweldige Pinata in de kringloopwinkel. De trend van de pinata is overgewaaid vanuit Amerika.

Een vrolijk figuur van papier gevuld met confetti en snoepjes wordt opgehangen aan een touw en kinderen mogen er tegenaan slaan en de snoepjes en confetti opvangen! Een vrolijke bende dus. Echt iets voor een kinderpartij. Ik denk dan ook dat ik deze vrolijke ezel nog even bewaar totdat de kinderpartijtjes hier weer beginnen volgend voorjaar.

De prachtige bloemenhaarband kocht ik laatst in de Kitsch kitchen winkel in Amsterdam . Roos heeft altijd van deze vrolijke haarbanden in, en het liefst zo gek en groot mogelijk.

keeponstyling interieurblog 1

Hieronder een vrolijke unicorn en flamingo online gespot bij Feestfirma

pinata feestfirma 1 pinata feestfirma 2

En dit superleuke ijsje bij Xenos

pinata xenos

Voor als je zelf nog een feestje in het verschiet hebt!

Fijn weekend!

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *