Zaterdag

Het was weer een vol weekend. Afgelopen zaterdag nog even gewerkt aan de voorbereidingen van de open dag a.s zaterdag 26 augustus bij ons thuis. Ik heb een complete woonkamer ingericht met spullen van mijn blog, en uit mijn webwinkel Retroloekie. Alles in de kamer is te koop. Voor meer informatie kijk even op mijn facebookpagina bij evenement.

En het is komend weekend ook nog eens Noorderzon in Groningen. Een heel leuk en gezellig muziek-food-theater festival in het

noorderzon 2

Noorderzon, foto: gezinsbode

 

Noorderplantsoen. Leuk om te combineren met onze open dag . Dit festival is slechts 1 km vanaf ons huis.

open huis 1

zaterdag

Deze te gekke poes van porselein kocht ik laatst in de kringloopwinkel. Speciaal ingekocht voor de open dag. Ik kom wel vaker poezen tegen van porselein, maar zelden zo groot!

De poes heeft er een vriendje bij (-;

insta cat 1 ikea ps kast 1

Deze kast is ook even onder handen genomen met plantjes door Marjolein van de Opfleurist Ik wilde er niet teveel plantjes op hebben, juist de kast is al mooi door de kleuren, en moet in zijn geheel niet te druk worden.

Het leuke houten poesje op wielen vond ik afgelopen weekend in de kringloopwinkel. Mijn dochter is er al te oud voor, maar ik vind hem gewoon erg mooi en decoratief door zijn eenvoud dus wel meegenomen voor de sier.

Fijne avond!

 

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *