Zaterdag

Afgelopen zaterdag hadden we een open dag bij ons thuis. Onze bovenverdieping had ik helemaal ingericht en alles was te koop. Handig, want met een interieur webwinkel en blog heb je al snel teveel spullen.

Het was een succes! De hele dag druppelde er mensen binnen, en ik heb lekker kunnen opruimen.

Zie hier een kleine sfeer impressie.

filmpje:

open dag

open dag

De deur stond de hele dag open!

Uiteindelijk merk je toch dat mensen niet snel hele grote dingen als stoelen of een bureau spontaan meenemen. Dus deze heb ik uiteindelijk in de webwinkel Retroloekie gezet. Overigens ook kleine dingen van de open dag zijn in de webwinkel beland. Dus kon je zaterdag niet komen niet getreurd alles staat online!

Bamboe

Hieronder zie je 1 van de stoelen die ik heb overgehouden na de open dag. Ik heb hem zo lang in de woonkamer gezet omdat het een hele mooie kleuren match is. Bamboe gecombineerd met natuurlijk kleuren zoals de wolken op het behang, en de planten maakt het plaatje een bij elkaar passend geheel.

De botanische kussens op de bank komen van IKEA en het kussen op de stoel is van Kwantum (maar ik vond hem in de kringloopwinkel!)

open huis bamboe stoel

Zondag

Zondag had ik een verjaardags partij van een meisje dat 6 is geworden. Unicorns zijn het momenteel helemaal, dus ik nam voor de kleine jarige meid een schattig unicorn lampje mee van Alittlelovelycompany

unicorn a little lovely company

maandag

De maandag een beetje rustig beginnen is het fijnste om te doen in een opgeruimde woonkamer. Nu is dat momenteel nog een beetje lastig aangezien de vakantie hier nog een week duurt en ik 4 kinderen door het huis heb banjeren, maar soms heb ik heel even dit hoekje aan tafel vrij waar ik dan toch nog eventjes in alle stilte kan zitten. Door het gebruik van veel wit in de basis, kan je knallende accenten leggen met de accessoires en bloemen. Juist dit contrast vind ik altijd erg mooi om te zien.

 

witwonen met kleur

De thermoskan is van Flinders design

De neon groene koekjestrommel vond ik afgelopen vrijdag zomaar in de kringloopwinkel! Voor minder dan een euro. Het is een Alessi design

Ze worden ook wel verkocht bij Bol.com zie hier: koekjestrommel maar dan kost het al snel rond de 40euro.

Een echt kringloopgelukje dus!

Fijne avond!

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *