Dinsdag

Dinsdag is altijd mijn vaste lange werkdag. Geen kinderen, dus echt even de tijd om foto’s te kunnen maken, en op pad te gaan en leuke vintage spullen te scoren.

dinsdagmorgen stond er in dit hoekje nog deze witte (tuin) stoel , maar inmiddels staat er een prachtige kringloop schat die ik gisteren op de kop tikte.

Morgen laat ik jullie zien hoe mooi deze design stoel hier perfect past!

zwaan nostalgie 1

arcopal

Behalve een prachtige stoel, vond ik ook nog wat bijzonders voor mijn webwinkel Retroloekie

namelijk 10 originele verpakkingen met oude jaren 60-70 Arcopal lotus kop en schotels. (nostalgie!) Ik vind wel eens vaker van deze retro kopjes, maar zelden zo nieuw in de verpakking. Een winkelinventaris !

Leuk om even te zien hoe dit vroeger verkocht werd. De kop en schotels waren ook binnen no time uitverkocht!

arcopal lotus

Voor meer arcopal inspiratie, kijk eens op Pinterest: inspiratie

arcopal lotus 2 pinterest

bron; pinterest

 

Naast deze prachtige kopjes vond ik nog een hobbel eend. De oplettende lezer heeft er al eens eerder eentje voorbij zien komen bij mij, namelijk deze:

dag 1

Maar gisteren vond ik er eentje bij! En wat voor 1, weer een plaatje om te zien. Hobbeldieren nemen altijd erg veel ruimte in beslag, meestal laat ik ze staan in de kringloopwinkel. Maar een zwak voor zwaantjes heb ik al een paar jaar dus ik kon het wederom niet laten om dit prachtige exemplaar te laten staan.

Hij staat ook leuk bij de poster die ik ooit kocht van “nina in vorm ” het roze lampje uit de jaren 80-90 komt uit de kringloopwinkel.

 

zwaan nostalgie 2

Nog even genieten van de zwaan totdat deze een nieuw huis zal krijgen. Mijn kinderen passen er namelijk helaas niet meer in.

Heb je na het zien van deze kringloopschatten ook zin gekregen om in Groningen te shoppen? kijk dan even naar het blog wat ik onlangs schreef over alle interieur (kringloop) hotspots in Groningen

BLOG

Fijne avond!

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *