Ik hou niet alleen van low budget interieur, als moeder van vier kinderen ben ik ook dol op leuke kinderkleding voor een leuk prijsje. De kringloop loop ik al plat, maar de afwisseling oud met nieuw maakt het dat het juist niet opvalt dat je veel tweedehands draagt. En je wilt natuurlijk een beetje met de laatste mode mee, dus heb ik ook zo mijn nieuwe kinderkleding adresjes waaronder Zeeman (de low budget variant). De kunst vind ik altijd om een paar goede nieuwe basics te hebben die je dan combineert met tweedehands.

Op de foto zie je mijn jongste spruit Julie van 6 weken, met een complete Zeemanset. Een heerlijke tregging van €3,99 , een shirt van €2,99 en een bolero van€4,99. Vooral de tregging blijf ik een uitkomst vinden: de looks van een stoere jeans, maar dan comfortabel.

Een bolero vind ik handig voor alle korte mouw jurkjes en shirtjes die je eigenlijk ook in de winter je kind nog graag aan zou willen trekken maar wat normaal te koud is. In een handomdraai tover je alle korte mouwtjes winterproof! Als dat niet low budget is?

kleding 4

Zeeman set Tregging €3,99 Shirt €2,99 Bolero €4,99

kleding 2

Tregging gecombineerd met stoere Smafolk romper en met knuffel van webshop Troetelsenknuffels

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie