Hoewel haar studio slechts 22m2 groot is, heeft Véronique Everts er een waar vintageparadijsje van weten te maken. Even buiten het centrum van Breda, met een lekker balkon en veel lichtinval. Véronique -momenteel bezig met haar master internationaal publiekrecht aan de universiteit van Tilburg- is helemaal happy met hoe ze woont!

Waar ben je trots op in je interieur?

Dat ik een -in mijn ogen- geslaagde mix heb gemaakt van nieuw, tweedehands en zelfgemaakte spullen. Het is wellicht volgebouwd, maar van iedereen die binnenkomt in mijn huis, hoor ik dat het gezellig is en dat ze zich thuis voelen (een groot compliment!). Verder is mijn studio klein, maar ik heb toch genoeg opruimmogelijkheden en alles past erin! Er is eigenlijk niets dat ik zou willen veranderen aan mijn interieur, alleen aan de studio zelf zoals een andere badkamer. Die heeft een hoog jaren ’80-gehalte! Omdat het een huurwoning is, twijfel ik of de complexbeheerder blij zou zijn als ik de boel hier ga verbouwen.

Wat is je favoriete plek in huis?

Mijn zitgedeelte. Toen ik hier net kwam wonen, had ik alleen de bank om op te zitten. Nu heb ik een paar stoeltjes kunnen neerzetten, zodat ik ook vrienden kan ontvangen. Ik heb onlangs nog superleuke kussens gekocht bij Primark (of all places). Ze hebben bij de Home-afdeling nu veel grafische printjes. Ik heb een kussen met flamingoprint en een kussen met driehoekjesprint gekocht voor in totaal negen euro!

Wat is je grootste miskoop wat interieur/meubels betreft?

Dit moet een doe-het-zelf project zijn. Op Pinterest had ik een heel leuk idee voor een wanddressoir gevonden dat makkelijk te maken was. Alles gekocht bij de bouwmarkt voor best wat geld, ziet het er simpelweg niet uit. Gesloopt en de materialen bij het grofvuil gezet! Ook heb ik er lang over gedaan om een leuk koffietafeltje te vinden voor bij mijn bank: ik heb er wel 5 gekocht, voor ik deze pallet op wielen had. Nu ben ik EINDELIJK tevreden!

Het meest gehecht ben ik aan mijn TV-kastje. Een mooi retro (denk net niet mid-century) kastje met schuine pootjes. Op Marktplaats zie ik dit model voor gemiddeld 90 euro voorbij komen: ik heb er 7 euro voor betaald bij de kringloop!

Wil je ook eens met je interieur op onze site? Meld je dan aan via info@thuisinstyling.nl

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie