Deze keer mogen wefoto 1 (5) binnenkijken bij Carolien Manning, accountmanager bij Ajilon Technology, onderdeel van de Adecco Group. Carolien woont samen met René (39), beroep: Senior Shipbroker/Bevrachter en de jongens Koen (3) en Noud (1 ).

Sinds wanneer woon je hier?

In maart 2011 is onze woning opgeleverd. Via een vriendin werden wij geattendeerd op het nieuwbouwproject Flexwonen in Groningen. We waren op zoek naar een oud huis, maar toen wij gingen kijken op een open dag in een bestaande woning uit nieuwbouwfase 1, waren wij verkocht. Met name de ruimte in de woning, spreekt ons erg aan. In het begin moest ik wel wennen aan het idee van een nieuwbouwhuis. Tijdens onze zoektocht ging onze voorkeur namelijk sterk uit naar een jaren ‘30 woning. De sfeer in een oud huis is duidelijk aanwezig. In een nieuw te bouwen woning is het de kunst om warmte te creëren. Stukje bij beetje is het gelukt en met de jaren wordt het huis gezelliger en krijgt het meer sfeer.

Waar ben je trots op wat je interieur betreft?

Ik ben vooral trots (of beter gezegd: blij met) op de neutrale basis in het huis, waardoor je alle kanten op kunt qua styling. Ik ben nogal een ‘bezige bij’ en zit niet graag stil. Ik verander dan ook met regelmaat ons interieur. Binnenkort zijn we van plan de babykamer te veranderen in een ‘echte’ jongenskamer. Spullen hiervoor zijn (deels) al in huis. Ik heb een geruit behangetje gekocht (grijs) bij Karwei en o.a. een stoer dekbedovertrek van Batman bij de H&M. Ik heb echt zin om met het kamertje aan de slag te gaan. Liever gisteren als vandaag!

caro 2

Wat is je favoriete plek in huis?

Een specifieke, favoriete plek heb ik eigenlijk niet. Overdag is het een druk bestaan, werk, kinderen, etc. Als ik een avondje vrij ben, trek ik me graag terug in de slaapkamer of kijk ik televisie. Ik vind het heerlijk om onder een plaid met een kop thee op de bank te zitten of TV te kijken vanuit/in ons bed. Ook zit ik graag aan onze eettafel voor het lezen van een magazine of voor een avondje iPad.

caro 3 caro 13

Welk interieuritem heb je het laatst gekocht?

O jee, ik kan het bijna niet bedenken. Ik ga maar door! In ieder geval hebben wij een nieuwe (licht-)grijze bank besteld. Met een gezin is onze bank al snel te klein. We hebben dan ook gekozen voor een grotere. Ik verwacht elk moment een telefoontje dat de bank binnen is. We hebben gekozen voor Twist van VT Wonen.

Wat is je grootste miskoop wat interieur/meubels betreft?

Echt een grote miskoop hebben we niet. Wel koop en verkoop ik regelmatig (interieur-)items op Marktplaats, of koop ik nieuwe dingen bij de kringloop. Hierdoor kan ik low budget meubels vervangen en blijft het leuk om te doen! Omdat mijn moeder met regelmaat de kringloopwinkels langs gaat, snuffel ik ook vaak bij haar rond in huis. Onlangs heb ik bijvoorbeeld een mooie Franse kruk bij haar uit de schuur te voorschijn getoverd. Erg leuk!

Aan welk item ben je het meeste gehecht?

Erg blij ben ik met mijn Marrokaanse poef. Ik vond hem niet goedkoop, waardoor ik heb getwijfeld. Uiteindelijk heb ik hem toch via internet besteld. Nog steeds raak ik er niet op uitgekeken. Ook ben ik gehecht aan mijn Pastoe ladenkastje en aan onze winkelkast. Onze Pastoe kast vond ik via Marktplaats en de winkelkast bij de kringloop. Het is een oude grenen kast die wij hebben ‘gepimpt’. Hij is geverfd met de verf van Painting the Past. Een absolute aanrader voor het opknappen van meubels.

caro 4

Wat zijn je favoriete woonwinkels?

Ik vind het heerlijk om naar Loods 5 in Zaandam te gaan, waar ik volop word geïnspireerd door nieuwe ideeën en trends. Daarnaast kom ik graag bij Woeff, Laif & Nuver en Wonen27 in Groningen. Ook vind ik het leuk om naar de woonboulevard aan de Peizerweg in Groningen te gaan. Hier is van alles te vinden. Snuffelen doe ik graag bij Sostrene Grene. Dit zit in de Groninger binnenstad (Grote Markt). Hier kan ik uren rondlopen en kijken. Uiteraard loop ik de winkel niet uit, zonder iets te hebben gekocht. Onlangs is Flying Tiger geopend op de Vismarkt in Groningen. Ook erg leuk voor het scoren van (woon)accessoires.

Bekijk hieronder de volledige fotoreportage! Wil je ook eens met je interieur op onze site? Meld je dan aan via info@thuisinstyling.nl

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie