Afgelopen week was het weer zo ver, de grootste woonbeurs van Noord Nederland in de Martiniplaza. Zeven jaar geleden ging ik al met Jitse; de beurs was toen een stuk kleiner en stond vooral vol met nieuwbouwmaquettes, zonnewering, eikenhouten kasten en elektrische massagestoelen. We kwamen van een koude kermis thuis.

Totdat ik 2 jaar geleden hoorde dat IKEA er ook stond. Kijk, dat was een hoopgevende ontwikkeling, en Jitse en ik gingen weer kijken. En inderdaad: de beurs was al eens stuk opgefrist, er lagen zelfs een paar gratis woonbladen.

Dit jaar zag ik op Facebook dat mijn favoriete verf- en behangwinkel Doornbos uit Groningen er stond. En de gebroeders hadden nog wel een paar kaartjes voor mij liggen! Dus, afgelopen zondag ging ik weer met frisse moed op weg naar de Martiniplaza. En dat viel zeker niet tegen!

De beurs was wel twee of misschien drie keer zo groot als 7 jaar geleden en naast alle isolatie-advies kraampjes en eikenhouten kasten stonden er dit keer ook veel leuke interieurstands. Veel Deens design (waar ik dol op ben!) en zelfs een brocantekraam met betaalbaar vintage servies. Ook was er een webwinkelplein met allemaal leuke stands. En woonbladen lagen er in overvloed!

Kortom: ik kon er heerlijk inspiratie opdoen.

 

Annemarie

www.dejongensdoornbos.nl

www.uittnoorden.nl

www.studiodewinkel.nl

www.deensedingen.nl

www.ftwl.nl (vloerkleden)

www.stylingandco.com

Christina’s brocante Gieten (brocante kasten en serviesgoed)

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie