Het was je misschien al een beetje opgevallen, maar ik hou dit seizoen erg van geel in mijn interieur. En dan niet van dat retro donkergeel, maar fris bijna citroenkleurig geel.

Als ik momenteel iets nieuws zoek voor thuis, geef ik iets ouds een likje gele verf, of google ik op interieur, geel. Laatst was ik op zoek naar een nieuwe bijzettafel voor bij de bank. Mijn vintage rotan Rohe tafeltje met glazen plaat was namelijk door mijn kleine dondersteen van 1 omver gelopen en in tweeën gebroken. Ook niet zo slim om een glazen tafel te zetten in huis met 4 kleine kinderen, maar soms wil het oog ook wat en neem je die gok. Eentje die helaas maar 6 maanden duurde. Er moest dus nu iets nieuws en onbreekbaars komen, zonder scherpe punt. Na een paar Googlepogingen kwam ik op de grote interieursite van Eyoba. Eindeloos veel keuze uit bijzettafels en: veel tinten geel.

Hollands Design: Zuiver

Ik koos de tafel van het Nederlandse designmerk Zuiver. Een merk met een fris Scandinavisch tintje, helemaal waar ik van hou. En omdat ik natuurlijk onze Thuisinstylinglezers ook wat gun, heb ik in overleg met Eyoba een leuke lezersactie bedacht!

eyoba

eyoba Het Zuiver tafeltje in mijn interieur

€ 50,= shoptegoed (waar je bijvoorbeeld deze te gekke bijzettafel van Zuiver van kunt kopen)

eyoba geel 3

Wat moet je doen?

Ga naar onze facebookpagina, like Thuisinstyling en Eyoba en vertel ons op Facebook wat je zelf voor die € 50,= zou gaan bestellen bij Eyoba, en tag 2 mensen waarvan jij denkt dat die ook wel een kadobon kunnen gebruiken!

(En deel de actie voor een extra loot kans!)

12026628_10204844319332553_1082547803_n

Ben je meer van de landelijke look? Bekijk dan eens de landelijke meubels Vavave van Eyoba en ontdek wat er past in jouw huis! Zoek je alleen eetkamer stoelen kijk dan hier; eetkamerstoelen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie