We hebben een nieuwe gastblogger op Thuisinstyling en dat is Carolien Manning!

We leerden haar vorig jaar februari kennen als enthousiast interieur liefhebster. Omdat zij een ontzettend leuk huis had hebben wij een binnenkijker op onze site gezet. Nog geen maand na het plaatsen van het filmpje heeft zij een mega grote prijs gewonnen bij de VT wonen. Haar hele huis opnieuw ingericht. Tijd om weer eens een te horen hoe het met haar gaat nu, en hoe ze dit allemaal heeft ervaren.

Lees hier, haar verhaal;

‘Ons voorjaarshuis werd werkelijkheid’

Voorjaar! De eerste lentezon valt je kamer binnen en je denkt: alles moet anders! De reden waarom vtwonen op 21 maart een actie is gestart: ‘win een vtwonen voorjaarshuis’.
Precies 24 uur de tijd om voor exact € 10.000,- aan woonspullen bij elkaar te klikken. De jury, bestaande uit het vtwonen styling team en de hoofdredacteur van vtwonen, kiest de uiteindelijke winnaar. En de uiteindelijke winnaar…dat ben ik! Ik kan het nog steeds niet geloven….
De motivatie van de jury: “Carolien heeft een mooie diversiteit aan producten gekozen die haar huis tot een echt vtwonen voorjaarshuis kan omtoveren.”

Een aantal maanden geleden…. Via de mail kreeg ik het verzoek contact op te nemen met de redactie van vtwonen. Gek genoeg was ik onderweg naar de Bruna voor het kopen van het woonblad, toen ik de mail zag binnenkomen op mijn telefoon. Die dag lag de nieuwe vtwonen in de winkel. Reden genoeg voor mij om op pad te gaan! Stiekem begon mijn hart sneller te kloppen, want die dag zou ook de winnaar bekend gemaakt worden van het vtwonen voorjaarshuis. Het zal toch niet? Dit kan toch geen toeval zijn? Al wandelend belde ik de redactie van de vtwonen. Ik was zo nieuwsgierig en ergens zo zenuwachtig! Nadat ik werd teruggebeld door Carlein Kieboom, kwam het verlossende woord er uit. Uit ruim 15.500 deelnemers was ik de winnaar. Ik was en ben zo blij! € 10.0000 aan woonspullen inclusief stylingadvies. De dag van de bekendmaking was het nog lang onrustig….

Na een periode van wachten, was daar het moment….De levering van de gewonnen producten. Een filmploeg was aanwezig in ons huis in Groningen, waar ik samenwoon met René en onze 2 zoons Koen en Noud. Al snel stond ons huis vol met items van vtwonen.nl. De dozen stapelden zich op. Ik wist niet wat ik zag…. Wat gaaf en genieten….zoveel cadeaus!

Exact een week had ik de tijd om alle items een plek te geven. De filmcrew kwam opnieuw. Dit keer met Styliste Sabine Burkunk. Ik kreeg woonadvies en er volgde een fotoshoot in samenwerking met fotograaf Hans Mossel, voor een binnenkijker op de website, voor social media en voor het magazine van vtwonen. Enige tijd later volgde een telefonisch interview. Kortom, een hele belevenis, waar ik erg trots op ben en wat ik niet had willen missen! Wat een lieve, leuke mensen werken er op de redactie van vtwonen en wat een fijne mensen heb ik mogen ontmoeten die hebben meegewerkt aan het resultaat! Voor mij een trigger om naast mijn baan als Accountmanager me meer te gaan richten op hetgeen wat ik leuk vind, styling. Voor mij een reden dat ik heb besloten om o.a. als blogger aan de slag te gaan. Hoe fantastisch is dat?!

Nieuwsgierig naar het resultaat? Het resultaat is te vinden op de website vtwonen.nl. Link, VTwonen waar ook een link is te vinden naar de gewonnen items. Daarnaast is ons huis te bewonderen in vtwonen nummer 9-2015, waar ik super trots op ben. Verschillende foto’s heb ik gedeeld op instagram. Wat een hartverwarmende reacties. Bedankt voor alle support!

“Over mij: Sinds 2011 woon ik met mijn vriend René en 2 kinderen in een nieuwbouwwoning in Groningen. Sinds die tijd ben ik geïnteresseerd geraakt in alles omtrent interieur en het inrichten van een woning. Na het winnen van het voorjaarshuis, is mijn interesse nog meer toegenomen. Sinds enige tijd post ik foto’s van o.a. ons huis op instagram. Wat een leuke, enthousiaste reacties! Wat een verslaving….”

 

 

Dit was ons filmpje voor de grote metamorfose

 

En dit is na:

bron: Vt wonen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie