Ben jij ook zo fan van de Scandinavische posters van je eigen woonplaats of land? Ik wel! En zeker van www.mapiful.com.

Online bestelde ik op de gebruiksvriendelijke website van Mapiful een poster. En weet je wat zo leuk was? En nog steeds is… 🙂 Ik mocht hem zelf ontwerpen!
Ik koos voor de stad waar ik ben opgegroeid, Appingedam! Online koos ik het formaat, het design en via een tool ‘mijn’ stad. Net zo makkelijk in gebruik als google maps! Wat ben ik happy met het resultaat!
En weet je wat nog leuker is? Om het nieuwe jaar in te luiden, mag ik op 1 januari 2016 iemand blij maken! Het enige wat je hoeft te doen is @mapiful en mij: @Carolien_Manning te volgen op Instagram en een reactie te plaatsen onder de foto van de poster die ik gepost heb.
Vergeet niet een vriend te taggen. Dan maak je nog meer kans! 😉
Doe jij ook mee??

Liefs, Carolien
(Instagram @carolien_manning)

mapiful 1 mapiful 2

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie