Ik hou erg van blauw in het interieur. Hoe vaak ik ook verander in stijl de blauwe kleur komt altijd ergens terug. Naast veel vintage servies met blauwtinten heb ik ook nieuw servies om het te combineren. Ik kwam voor het eerst met Aziatisch servies in aanraking toen ik shopte in de Oriental supermarkt. Ik dacht altijd dat Aziatisch servies vaak typisch Japans of Chinees was qua stijl met vissen en draken maar dit bleek helemaal niet zo te zijn. Online vonden wij de Aziatische webshop Orientique Zij hebben een geweldig assortiment porselein. We lieten je al eerder een theeset zien, maar zagen onlangs deze fijne blauwe serie.

en met code; RETROLOEKIE15 15% korting op het hele assortiment bij Orientique

11351524_10204348095247261_35054093_n

Nieuwe schalen gecombineerd met vintage pastel servies. Oud en nieuw gaat heel goed samen!

Orientique (18) Tokyo Design Studio - Japanse Kom Soba Nippon Blauw Set Japanse Tayo Kommen g_japanse kom rijst ichi geo Japanse porseleinen rijstkommen set van 5 compleet blauw wit

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie