Na al die mooie bomen van jullie wordt het wel eens tijd dat ik laat zien hoe ons huis er in kerstsfeer uit ziet!

De boom hebben we afgelopen vrijdag gehaald op de Grote Markt in Groningen. Altijd even een leuk en spannend momentje voor de kinderen, een kerstboom uitzoeken. Wij zijn dus ook niet zo’n fan van de kunstbomen, een kerstboom moet je beleven, voelen en ruiken. Ook moet er bij ons altijd een kluit aan de boom. Een beetje het idee dat de boom er ook nog bij is, en niet alleen een stuk hout dat ooit een boom was. De boom krijgt dan ook netjes zijn natje, en mag na de kerst een poging doen om nog een beetje te gaan opleven in onze tuin -en ja daar staat er al eentje van vorig jaar. Ze worden er misschien niet altijd mooier op, maar groen is groen en onze tuin is dan ook alles behalve mooi aangelegd.

De boom hangt deels vol met echte mooie vintage ballen die ik vond in de kringloop, en deels met houten figuurtjes ook gevonden in de kringloop. De stoffen diertjes en engelen van papier komen van de Sostrene Grene

De boom is misschien niet helemaal stylisch verantwoord, maar mijn kleine kinderen zijn er blij mee en hebben zelf geholpen met het versieren ervan, en dat is mijn kerstgedachte.

Veel plezier allemaal met het optuigen van je eigen boom!

image image image image

 

image

De witte kerstster van papier komt ook van Sostrene Grene

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie