Ministeck wie heeft dat vroeger niet gedaan? Lekker prutsen met die kleine steentjes en proberen een figuurtje te krijgen wat dan ook nog ergens op lijkt. Ik kom bij de kringloopwinkel zeer geregeld grote dozen Ministeck tegen. En soms met een beetje geluk vind ik een creatie die al klaar is. En dat was laatst een rozen project. Zo prachtig fel van kleur en mooi gemaakt dat ik het direct in mijn interieur heb gezet.

Ik zou het iedereen weer aanraden, lekker knutselen voor een mooie originele wanddecoratie. Lekker Retro! En mocht je daar nou niet zoveel geduld voor hebben, loop dan eens door de kringloopwinkel en kijk of daar misschien een ex projectje van iemand ligt waar je mee kan pronken!

11146001_10203951053441464_611931911_n

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie