Ik kreeg laatst een paar oude kinderplaten van mijn oom die gestopt was met zijn platenzaak. Prachtige kaften, alleen die waren al decoratief genoeg om mooi neer te zetten. Maar het inspireerde mij ook om eens op zoek te gaan naar een platenspeler. Nu kom ik voor mijn webwinkel vrijwel dagelijks in de kringloopwinkel, oude platenspelers zijn een schaarste en niet zelden erg duur. Ze zijn vaak groot en je hebt ook nog geluidsboxen en eventueel een versterker nodig. Teveel gedoe vond ik. Via Google kwam ik op een de Bigben TD95 platenspeler bij Bol.com. Een platenspeler met speakers in 1! En stiekem ook nog de mogelijkheid om een cd of radio te luisteren.

De nostalgische look past helemaal prima in ons interieur!

IMG_1081 IMG_1079

kleed is van van Bolletjeskleed kastje is van Mevrouwdeuil

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie