Ik ben gek op mooie prenten. Meestal als ik weer toe ben aan iets nieuws, zoek ik een webwinkel en bestel ik een mooie plaat. Het leuke van een poster is dat je het nog wel eens kan afwisselen omdat de investering niet al te groot is.

Tijdens mijn meest recente zoektocht kwam ik terecht op posters.nl. Ik was blij verrast toen ik -een beetje verstopt in de dierencategorie- een enorme collectie prachtige prenten tegenkwam. Veel met een vleugje humor en ook de Scandinavische stijl waar ik erg van houd, was er vertegenwoordigd.

posters 3 posters 7 posters 12 posters 2 posters 8 posters 11

 

Uiteindelijk viel mijn oog deze keer toch niet op een dier, want deze had ik al voldoende hangen. Ik koos een tegenhanger, namelijk een friskleurig ijsje. Wij hebben thuis net onze muur een nieuwe kleur gegeven (zie blog) en met het oog op de zomer zou dit vrolijk prentje er prachtig bij staan. Online kon ik er ook een lijst met eigen gekozen kleur bij bestellen. Ideaal. Zo hoefde ik niet zelf op pad voor een passende lijst om vervolgens te zitten prutsen om het er netjes in te krijgen.

Vandaag was het zover: het pakje werd bezorgd. Toch wel een kadootje om een plaat kant en klaar in lijst te ontvangen en niet alleen een poster in een rol karton. Je kan het meteen ophangen! Zie hier het resultaat. Ik ben erg blij, laat de zomer met ijsjes maar komen!

11256445_10204186975619371_1065335325_n 11334366_10204186975659372_51091498_n

Posters.nl

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie