Helemaal vers van de pers, deze winkel “Die zijn er ” in de Zwanestraat 29 in Groningen. Sinds 4 maart van dit jaar geopend.

De winkel staat vol met originele spullen afkomstig van verschillende webshops/verkopers in Nederland. Veel handmade, maar ook een tikkeltje vintage in de vorm van speelgoed en mooi serviesgoed. Ik heb zelf een prachtige vintage theepot gekocht (alsof ik daar niet genoeg van heb in mijn webwinkel!!). Het was zo’n plaatje dat ik de verleiding niet kon weerstaan. Verder was ik erg gecharmeerd van de kussens van wollen dekens en de prachtige gehaakte spreien. Naast interieur is er ook nog een stukje kleding voor jong en oud, allemaal met een vleugje nostalgie. Een heerlijke winkel als je van vintage, origineel en recycle houdt!

Website: www.diezijner.eu

Annemarie

zwanestraat 9 zwanestraat 8 zwanestraat 6 zwanestraat 5 zwanestraat 2

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie