Mijn zoon was afgelopen weekend jarig, en ik zocht vorige week een cadeautje waar hij ook nog een beetje van kon leren. Via internet kwam ik UGears op het spoor. Mechanische zelfbouw modellen, van hout (!) Hoe mooi is dat? (ja het oog wil ook wat (-; )

Ze zijn nog maar net een paar maanden in Nederland gevestigd dus vers van de pers!

Bouwpakket

De modellen worden als bouwpakket geleverd, en je mag hem helemaal zelf gaan opbouwen, zonder lijm. Mijn zoontje van 9 is best technisch, en zijn vader ook dus dat leek mij nou een leuk vader zoon klusje voor de zondagmiddag.

Officieel is het pakket vanaf 14 jaar, maar onder begeleiding kan het ook prima wat eerder.

Ik koos voor de traktor, stoer om te zien en leuk om mee te spelen. De mannen zijn al met al ruim 2 uur bezig geweest met bouwen. De tandwielen worden aangedreven door kleine stokjes zoals tandenstokers, en elastiekjes.

Ik vind het een prachtig gezicht om naar te kijken! Een geslaagd origineel cadeau.

Je vind alle moddellen en creaties incl. leuke filmpjes op hun website : Ugears

ugears 2 ugears 3 ugears 1

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie