Van Rosti Mepal ontvingen wij een paar artikelen om te testen. Eerder blogde Annemarie over het Loomm-schaaltje en ik ging aan de slag met het kruidenpotje. Ik moet zeggen: ik ben oprecht verbaasd hoe goed het werkt!!! Inmiddels heb ik al bijna vier (!!) weken hetzelfde basilicumplantje staan. Af en toe even bijknippen en het blijft maar goed. En doordat het potje in veel verschillende kleuren te verkrijgen is, staat het goed in elke keuken. Ik geef het dan ook een 10.

Voor onze trouwe lezers hebben we iets leuks: Rosti Mepal geeft je 10% korting op aanschaf van een kruidenpotje. Gebruik hiervoor de kortingscode TISKRUIDEN14 bij het plaatsen van je bestelling. Aanrader!

Hier een paar foto’s van mijn basilicumplantje van de afgelopen weken. Zoals je ziet, blijft ie het goed doen!

foto (3)

week 1 augustus

foto (6)

week 2 augustus

foto 2 (5)

week 3 augustus

 

Jitse

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie