Gister was het weer zo ver: voor de tweede keer kwam burobinnenhuis.nl langs voor een reportage van ons huis! Ontzettend leuk om aan mee te werken. Mijn interieur zo samenstellen dat het een prachtig plaatje oplevert: ik vind dat gewoon heerlijk om te doen.

Een kort verslag van de dag

Sabine en fotograaf Hans ( hansmossel.nl ) waren beiden weer van de partij. Na een kopje koffie konden we om 10:30 uur beginnen. Ik had het huis al in redelijk “fotogenieke” staat gebracht, door wat overtollig speelgoed en rommeltjes op te ruimen en zelfs spulletjes weg te brengen naar de opslag. Maar er moet altijd nog wat geschoven worden. Leuke hoekjes die er op het eerste gezicht prima uitzien, kunnen op de foto wat leeg overkomen. Stylisye Sabine zorgt er dan voor dat deze plekjes wat opgevuld worden, zodat er lekker veel te zien is voor de lezer. Elk hoekje van de kamer (en tuin) werd nauwkeurig onder de loep genomen en alles moest kloppen.

Ook de kinderen mochten op de foto, dus dat vergde nog wat engelengeduld. Gelukkig vonden ze Hans reuze interessant en werkten ze gewillig mee. Al met al een klusje dat zo’n zes uur in beslag nam! Klinkt lang, maar de dag vloog om.

Nu worden de foto’s nog bewerkt en dan is het even afwachten waar het uiteindelijk gepubliceerd wordt. De eerste reportage die we maakten, staat deze week in de Flair!

repo-3-600x337

Publicatie in de Flair van deze week

 

repo 2 repo 1

Sabine en Hans druk in actie voor de tuinreportage

 

Annemarie

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie