Stoelentik

Ik heb een stoelen tik als het om interieur aankopen gaat. Best lastig zo’n kleine verzamelwoede, want die krengen nemen namelijk zoveel ruimte in. Desondanks, koop ik er toch op los. Tot irritatie van het thuisfront die geregeld struikelt over het iets te groot aantal eetkamerstoelen aan tafel.

Kringloopwinkel

Vandaag had ik weer een stoel gelukje. Daar stond ie, in de kringloopwinkel een mooie strak zwarte jaren 70 stoel. Onder de roest, dat wel, maar met een beetje nat schuurpapier (heel fijn!!) en een schuursponsje kon ik zeker 50% verwijderen.

Ondanks de plekjes vind ik hem prachtig zoals die is. Vooral de achterkant ! Vaak vind ik een achterkant van een stoel nog mooier dan de voorkant.

1972 staat er op de onderkant, en een vaag merk. Hij doet mij denken aan een Gispen stoel, maar het kan ook een ander design zijn.

Ik krijg er weer een beetje zwart/wit inspiratie van. Hij mag het even proberen in ons interieur. En mocht ik er toch op uitgekeken raken (soms te snel) dan zet ik hem in mijn webwinkel (-;

stoel 2

De Zwanenprent is van Nina in Vorm , de bank van IKEA oudere collectie Kussentje op stoel is van How about Frankie

kussen van bank is van H&M home oudere collectie

stoel 3 stoel 4

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie