Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste buitenkleed bij Toy Toy. Een heel leuk retro/vintage cadeauwinkeltje in de Folkingestraat in Groningen. Het was een mooi lila-paars kleed het leek een Perzisch tapijt, maar dan van kunststof draden. Het kleed bleek een gouden greep, want het was ideaal in het gras om de kinderen op te laten zitten zonder dat ze natte kontjes kregen. Ook handig naast het zwembad en fijn op de harde tegels. Ik had eigenlijk verwacht dat het een eenseizoens artikel zou zijn, maar wonderlijk genoeg is het twee jaar na aankoop nog als nieuw.

Dit deed mij besluiten om er nog een paar te kopen. Gezellig buiten als tapijt en zelfs eentje binnen! Ze zijn ook erg geschikt om bijvoorbeeld in de kinderkamer te leggen, omdat ze zo makkelijk afneembaar zijn.

De mintgroene kocht ik wederom weer bij TOY TOY de blauwe kocht ik bij Tuinland.

IMG_9783 IMG_9934 IMG_9893

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie