Voorjaar in je bol!

Een warme, regenachtige februari. De kou blijft uit…. Buiten al lange tijd rond de 8 tot 12 graden. De eerste sneeuwklokjes en krokusjes gespot. En niet te vergeten, tulpen! Ik krijg voorjaar in mijn bol! Jullie? De reden voor het toevoegen van vrolijke, frisse kleuren in huis.

Ondanks dat ik steeds meer zin heb in het ‘echte’ voorjaar, is het in de avond nog druilerig, vaak winderig en vooral vroeg donker. Hoe leuk is het dan om kleur toe te voegen door middel van licht! Ik koos voor cotton light balls, lichtballen van katoen! Te verkrijgen in veel verschillende kleuren en formaten. Je hebt de keus uit een lichtslinger in een rechte lijn of lus. Ik koos voor het laatste!

IMG_0873

Omdat ik een andere kleur wilde toevoegen in ons interieur, koos ik voor de kleur soft yellow in combinatie met light blue, light aqua en mix white stone. Ik bestelde ze op cottonballlights Je kunt kleuren mixen en matchen op de site en het resultaat van de samengestelde ballen online bekijken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wat fijn en hoe leuk!
En weet je wat nog meer leuk is? Naast de cotton lightballs, kun je ook kiezen voor een cotton hanglamp. Ook te verkrijgen in verschillende kleuren, in verschillende formaten en net als de cotton lightballs, kun je de lampen/kleuren mixen en matchen

cottonball light grote lamp

de hanglamp

Ook Annemarie ging los op de site van Cottonballlights Ze is volop bezig met het stylen van een nieuwe kamer voor haar dochter. Ze koos voor de slinger variant ballen in de kleuren roze, groen, blauw en wit. Een uitgesproken, fantastische combinatie. Zeker in combinatie met de blauw geverfde muur en het felgroene bed. Annemarie ging voor een lichtslinger in rechte lijn. Ik ben fan!

cottonball light 1 cottonball light 2 cottonball light 3

 

Benieuwd naar nog meer foto’s van de lichtslingers in de kamer kamer van Annemarie haar dochter? En benieuwd naar het resultaat in mijn interieur? We delen het regelmatig op Instagram! We zijn benieuwd naar jullie cotton lightballs. Deel jij op instagram, net als wij, jouw samengestelde lichtslinger? Nieuwsgierig!

Via instagram geven we ook een slinger met maar liefst 35 ballen weg! Check vanaf 12 uur vandaag op ons account @retroloekie of @carolien

wat je daarvoor moet doen! 20 maart is de uitslag, succes!

Liefs, Carolien (instagram @carolien_manning)
& niet te vergeten Annemarie (instagram @retroloekie)

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie