Kringloopwinkel

Jaren lang kwam ik er dagelijks de kringloopwinkel. Sinds ik geen vintage webshop meer heb is dit veel minder geworden. Zo’n twee keer per week schiet ik er even binnen op zoek naar een verborgen schat.

Bijzondere stoel

Afgelopen week was het weer raak. Een mooie metalen schommelstoel stond te glimmen in de hoek. Hij leek best nieuw en modern, maar was toch echt oud. Ik denk jaren 80, maar dit weet ik niet zeker.

kringloopwinkel

De stoel was qua prijs niet al te duur dus ik besloot de zwarte beauty mee te nemen. Heb altijd een zwak voor schommelstoelen. Ik vind ze zo gezellig zitten, en het staat zo leuk!

De zitting was een gelige stof. Netjes, maar niet mijn kleur dus ik heb er een vacht in gelegd. Ook om de stoel weer een beetje naar deze tijd te trekken. Ik ga nog wel op zoek naar een zwart vacht, dat vind ik net even wat subtieler.

Jute kleed

Omdat onze vloer is gelakt en daardoor gevoelig is voor slijten ben ik op zoek gegaan naar een kleedje. Bij de Kwantum vond ik dit kleed van Jute. Mooi luchtig en te massief qua oppervlakte. Een perfecte decoratieve vloerbeschermer!

kringloopwinkel

Zowel de stoel als het kleed steken mooi af bij de blauwe vloer.

kringloopwinkel

De roze leren poef vond ik afgelopen week ook in de kringloopwinkel. Toevallig in precies dezelfde kleur als onze bank. Na een beetje bijgevuld te hebben met korreltjes (die ik nog had uit een afgeschreven zitzak) was ie weer als nieuw!

Ik had al een mooie zwarte poef, maar met 4 kinderen heb je nooit teveel zitplekken voor de tv! (-;

Leuke vondsten voor weinig!

Fijn weekend!

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Sandra

Wauw, leuk hoor..!!! Jij vindt altijd van die leuke dingen. Wat is je top 5 favo kringloopwinkels?

redactie

Ik ga graag naar Goud Goed ! (2 in Groningen) En Diamantlaan! Kringloop + en thanks! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *