Poef

Een tijdloos interieur item is voor mij persoonlijk toch wel de poef. Ze zijn ideaal om je voetjes op te laten rusten en kinderen op te laten zitten.

Een eigenschap voor de ideale poef is voor mij behalve de aantrekkelijke looks, ook de stevigheid. Er is niets irritanters dan een slappe poef waar je totaal geen steun aan hebt.

Zo kwam ik onlangs via Instagram terecht in een hele leuke interieur webshop van Renate. Renate heeft een liefde voor breien en heeft begin 2018 van haar hobby haar werk gemaakt namelijk een webwinkel genaamd A’lure.

A’lure.

Renate van A’lure maakt poefs en kussens met de hand. Deze zijn gemaakt van stevig katoendraad. Het katoen wat zij gebruikt heeft ook nog het certificaat STANDARD 100 by OEKOTOX dat garandeert de afwezigheid van giftige stoffen. Hierdoor is het veilig voor kinderen.

Fijn voor mij als moeder van 4 kinderen!

 

 

poef

Tijdloos zwart

Ik koos een tijdloos zwart exemplaar wat perfect kleurt in onze woonkamer. 2 weken na de bestelling had ik de poef al in huis.

De poef is ontzettend stevig en zo netjes afgewerkt waardoor je gewoon vergeet dat dit toch echt met de hand is gemaakt!

*leuk weetje: Renate doet zo’n 7 uur (!) over een poef*

poef Het contrast met de licht blauwe vloer vind ik zelf heel geslaagd. En het kleine leren labeltje maakt de poef helemaal af.

 

A’lure maakt behalve poefs ook prachtige wollen dekens.

Ook deze dekens maakt ze met de hand. Dit soort dekens zijn behalve decoratief ook heel lekker om op te zitten. Je kunt ze bijvoorbeeld leggen in een rotan fauteuil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mooie producten bezoek dan eens Renate’s webwinkel A’lure

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *