Ik heb er al eens eerder over verteld, de jaren 80 in het interieur duikt steeds vaker op. Ik vind vooral de kleuren uit die tijd erg inspirerend. Fris, pastel, maar ook de harde kleurtjes en Neon.

Spiegel

En als je er een beetje voor openstaat zie jaren 80 interieur ook heel vaak liggen in de kringloopwinkel. En het grappige vind ik , dat als je deze oude spulletjes combineert met wat nieuw ze helemaal niet zo oud meer lijken. Afgelopen weekend vond ik een mooie roze jaren 80-90 Spiegel in de kringloopwinkel. Fris roze, en helemaal niet oudbollig. Leuk voor de meiden kamer!

Dit in combinatie met mijn oude IKEA kapstok uit 80tiger jaren, stoeltje, en lamp en de nieuwe retro tasjes (Sunjellies H&M ) en nieuwe kussentjes is het een zonnige sfeer en helemaal van nu.

Krijg spontaan zin in de zomer als ik hiernaar kijk!

 

801

Oud en nieuw, loopt hier lekker door elkaar!

802 803

Kringloopgelukje deze kapstok! Bleek een oude IKEA kapstok te zijn uit de late jaren 80

804 805

Ook dit soort lampjes in frisse mint kleur en roze neem ik altijd mee uit de kringloopwinkel

8067

Ook het servies uit die tijd maakt mij erg vrolijk!

Heb jij thuis ook iets uit de jaren 80 in je interieur ?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Erika

wat leuk die jaren ’80! Prachtig hoe je die felle kleuren combineert en hoe dit er bij elkaar toch allemaal als één geheel uitziet. Leuke inspiratie dus! Ik heb zelf al zo’n roze salontafel. Wie weet dat ik er wel wat felgele accessoires op ga zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *