Wehkamp ken ik al mijn leven lang. Als kind belde ik geregeld de automatische bestellijn ene “Jimmy “voor de grap (jeugdzonde) En toen ik op kamers zat bestelde ik er kleding. Ook toen vond ik het thuis passen veel relaxter dan shoppen in de stad.

Inmiddels ben ik nog steeds klant, en kocht vorig jaar nog een bank en een stoel. Toen ik de uitnodiging kreeg om te komen kijken naar de pers presentatie van de nieuwste collectie nam ik deze uitnodiging dan ook graag aan. En een kijkje achter de schermen in de foto studio is toch altijd leuk en inspirerend.

Speciaal voor de bloggers en pers was de studio feestelijk aangekleed, en werd er gezorgd voor lekkere drankjes en hapjes. Na een interessante presentatie over het ontstaan van de nieuwste collecties kregen we een rondleiding in de foto studio’s. In de meubelhal stond alles foto klaar opgesteld en konden we al een glimp opvangen van de nieuwste collectie.

 

w 19

Botanische prentje op kussens, en draadstoelen en draadbankjes voor buiten

w 20

Als ik toch eens de ruimte zou hebben in mij tuin!

w 4

Veel stippen en spetters printjes gezien, waar ik persoonlijk dol op ben!

 

w 18 w 5

Fijne kleuren combinatie pletrol blauw met cognac leer

w 17

1 van de gespetterde overtrekken die in de nieuwe collectie zitten. Ik spaar al een tijdje spikkel vazen uit de jaren 80, dus een feest van herkenning ! hou van deze print.

w 20

Half tafeltje tegen de muur hoe leuk!

 

w 21

En ook weer een spetterprint op deze vintage style kruk

 

 

w 23

Veel botanische sfeertjes

 

w 15 w 6

Mijn favoriete item! wat een te gekke print heeft deze stoel. Over 2 weken op voorraad is mijn verteld.

w 7

Juniorbedje

 

w 2

En de bekende kast op wielen in fris wit . De sap kan bovenin vind ik te gek!

w 1

kastje met metalen frame stoer en strak ik hou ervan

w 10

 

Ook mochten we een kijkje nemen bij de kleding fotografie. De modellen werkten keihard om ongeveer 30 setjes kleding te kunnen laten zien per dag per persoon.

 

w 9 w 8

Wehkamp model in actie

w 13

Ook werden de kledingstukken per stuk gefotografeerd en ter plekke bewerkt

w 12 w11

Elke mascara wordt per stuk op de foto gezet. Je zou denken dat deze foto’s worden aangeleverd door de fabriek, maar dat is dus niet zo.

 

Het was een leuke ervaring om eens te kijken bij de mensen van de Wehkamp. Ik zal toch vanaf nu net even anders kijken naar de webwinkel. Het is niet zo onpersoonlijk als ik dacht dat het was. Ook hier werken heel veel mensen achter de schermen met veel liefde aan een winkel, alleen is deze toevallig online.

Voor meer beelden achter de schermen van wehkamp, en de nieuwste trends op een rijtje kijk hier: Binnen kijken bij Wehkamp

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *