Bloggen voor Vesta

Leuk nieuws, sinds deze week blog ik ook voor woonboulevard Vesta in Groningen. Dit betekend dat ik op hun site geregeld te vinden ben met een nieuw blog over interieur.

1 van de leuke dingen van de samenwerking is dat ik mag stylen met de spullen van Vesta bij mij thuis. Ik zal laten zien hoe je interieur uit een showroom thuis kunt stylen en combineren met je (oude) spulletjes.

Mijn eerste blog gaat over het designtafeltje van Woud;

Salontafel

De tijd dat iedereen een zogeheten salontafel voor de bank had staan is voorbij.

Steeds vaker wordt deze grote banktafel vervangen door kleinere bijzettafeltjes. Het voordeel van kleinere tafeltjes is dat ze ruimtebesparend zijn. Wat fijn is als je niet zo groot woont.
Ook is het handig dat je ze makkelijk kunt verplaatsen. Ideaal als je bijvoorbeeld even ruimte nodig hebt voor een spelletje twister, of je vind het gewoon leuk om je kamer eens wat vaker te restylen.

Woud

Voor de Vesta mocht ik het Deens design tafeltje van Woud design eens even onder de loep nemen. En dat is geen straf voor mij aangezien ik een voorliefde heb voor Scandinavisch design. 1 van de kenmerken die ik van Scandinavisch design zo mooi vind is de vormgeving. Strakke lijnen, functioneel en niet te veel poespas. Mooi door zijn eenvoud.

En dat is precies wat het tafeltje van Woud uitstraalt. Een strak vormgegeven tafel, met functioneel handvat om de tafel makkelijk te kunnen verplaatsen. Wat we juist zo leuk vinden!

bloggen voor vesta

Het tafeltje is er in verschillende kleuren. Met een oker geel kleurtje maak je echt een statement van je tafel. Gevaar van een opvallend kleurtje is wel dat je er qua styling best aan vast zit. Okergeel is een hele populaire kleur momenteel maar dit zal weer kunnen veranderen.

Wil je veilig zitten kan je beter een witte zwarte of naturel kleur kiezen. Ik koos zelf voor het laatste. Naturel hout. Typisch Scandinavisch en overal goed bij te combineren.

Lichthout

Lichthout zie je steeds vaker weer opduiken in het interieur. Back to basic, natuurlijke materialen het is weer helemaal in. Ik vind het lichte hout zelf het mooiste als het gebruikt wordt als een accent.
Een witte eettafel met hout kleurige poten, of een lichthouten kleur stoel bij een wit bureau. Juist de combinatie met wit of met kleur zorgt ervoor dat het hout niet overheerst.

vesta tafeltje 1 vesta tafletje

Het licht houten tafeltje van Woud past ook enorm goed bij pasteltinten. En laat ik dat nu net veel in huis hebben. Onze licht roze bank maakt een mooie kleur combinatie met het hout. Juist omdat de bank al veel kleur heeft, is het mooi om een tafeltje wat rustiger te houden. Zwart of wit had in dit geval ook nog gekund.

Om jullie te laten zien dat licht hout ook heel mooi staat bij een natuurlijke styling heb ik het tafeltje ook even bij onze andere bank gezet. In deze styling heb ik veel natuurlijke printjes en kleurtjes gebruikt. Dit past perfect bij het lichte pure hout van het tafeltje.
“Urbanjungle” hoe je deze stijl ook wel kunt noemen leent zich perfect om dit Woud tafeltje met te combineren.

veste tafeltje 2

Het leuke is dat er nog 5 andere bloggers voor Vesta dit tafeltje hebben gestyled. Benieuwd hoe zij dit tafeltje een plekje gaven?

Zie de Vesta pagina: Bloggen over Woud

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *