Zoals ik al eerder heb verteld op dit blog zijn wij thuis met een kinderkamer wissel bezig. Onze grote zoon mag naar de beneden kamer zodat ie wat vaker op kan blijven, en de 2 oudste zusjes mogen boven een etage delen. En bij een wissel hoort natuurlijk ook een eigen look.

80s look

In dit blog laat ik zien wat ik heb gedaan met de kamer van de middelste dochter van 5. Ik wilde heel graag een frisse maar gekleurde muur. Een beetje geïnspireerd door de troetelbeertjes kleurtjes van vroeger en de 80s look.

Jubelshop

Via Instagram kwam ik een te gekke muur tegen. Het was van Noorse webshop Jubelshop . Het leek op confetti behang, maar het bleken stickers te zijn. Grappig, ik had net vorige maand zelf de woonkamer muur bestickerd met gouden stickers, dus helemaal mijn ding.

con 12

 

Eerst heb ik de muur hagelwit geverfd. Dat is de mooiste basis om een confetti muur op te maken. De stickers heb ik kris kras door elkaar geplakt en had aan 1 verpakking precies genoeg maar hield niet over. Ook gaat er wel eens een stip vanaf (als je kleine kinderen hebt met snelle vingertjes ) dus bij een grote muur neem 2 pakjes stickers.

 

con 14 con 16

gecombineerd met deze hilarische (herkenbare) unicorn poster ook uit de webshop van Jubelshop

con 8

De muur heb ik gecombineerd met accessoires van o.a A little lovely company (neon lamp ijs kussentje) en kussentjes van Kidsboetiek

Het bed is vintage jaren 6o en komt van Martplaats. Ook het stoeltje is vintage en komt uit de kringloopwinkel net als de gouden wissellijst.

con 1

 

con 4

Neon krukje en pantoffels komen van HEMA neon roze spiegel is een oude spiegel door mij een kleurtje gegeven.

 

con 7

De grote poezen illustratie is van Illeke

con 9

De hartjes lamp komt van De hartjeswinkel de discobal uit de kringloopwinkel.

Vlinderkussen en ananas komt van Jubelshop

 

con 10 con 11

De broccoli gordijnen komen van IKEA (collectie 1,5 jaar geleden)

Noorse webshop

Omdat het een Noorse webshop was heb ik even via de mail besteld. Zou eventueel ook via de webshop kunnen maar dan moet je even de Noorse Kronen omrekenen, en betalen via pay pal of Visa.

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *