Mijn zoon heeft een knalrode hoogslaper. Uit de jaren 80-90 echt zo’n kleur uit die tijd. Ik vond hem bij de kringloopwinkel voor maar €15 ! koopje, en helemaal als je de jaren 80 een warm hart toedraagt, moet je zo’n bed natuurlijk hebben.

Rood

Maar rood is best wel een lastige kleur om met wit te combineren. Het maakt het contrast zo groot, wat in dit geval een kille uitstraling gaf. De kamer heeft niet altijd zon namelijk.

Nu hoeft niet de hele kamer een kleur te hebben, maar rondom de ramen was het grauw daar moest nog een keer een likje verf op. Na een tijdje de muren te hebben aangezien kreeg ik vandaag zin om de kamer een kleurtje te geven.

Ik liet mij inspireren door tips op mijn Instagram en door de landkaart die op de kamer hing. Uiteindelijk heb ik samen met een verfspeciaal zaak De jongens Doornbos na een tijdje bakkeleien met foto’s van de kamer en kleurstalen de juiste kleur gevonden.

Voor een kleur mengen ga ik dus altijd naar een verfspeciaal zaak i.p.v. een bouwmarkt omdat ik er anders in mijn eentje gewoon niet uitkom. Je kunt natuurlijk ook een standaard kleur uit een vaste collectie kiezen, maar ja ik wil natuurlijk weer net even wat anders (-;

De kleur is groen/blauw en heeft een tijdloze uitstraling.

kamer tommy 5

De kamer VOOR

kamer tommy6

Dit is de verf mocht je zelf ook enthousiast zijn over de kleur

 

tommy 3

De groen tinten inspireerden mij voor de muur

tommy 4

NA !

tommy 5

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie