Via de Wonen en Co beurs in Groningen maakte ik voor het eerst kennis met de prachtige kleurige bloemen boeketten van Bloomon, en ik was meteen verkocht toen ik die grote kleurige indrukwekkende bossen daar zag staan.

Wilde bloemen

Ik hou enorm van boeketten die een natuurlijke uitstraling hebben. Alsof je ze zelf hebt geplukt aan de kant van de weg. Precies zoals ik mijn bosje het liefste zie op tafel. Niet stijf, geen vreemde “opvul” bladeren, nee een bos pure bloemen.

De bloemen zijn ook nog eens verser dan vers want Bloomon haald de bloemen zelf van de kweker zag ik staan op hun website. dus extra lang plezier ervan.

Trakteren

En laat ik nou net jarig zijn vandaag ! 1 april, (geen grap (-: )

Wat een perfecte timing om zo’n mooie bos te mogen ontvangen.

Gisteravond heb ik de bos ontvangen. Handig want s’avonds ben ik altijd thuis. Het ontvangen van de bos is al een beleving op zich. De bos is super verzorgd verpakt incl. emmertje, en karton met allemaal weetjes over de bos. Handig, want ik heb totaal geen groene vingers dus die tips waren erg welkom.

bloomon 2 bloomon bloomon 23

 

bloomon

 

En wie jarig is trakteert, dus Bloomon was zo lief om een actie voor mijn blog te bedenken. En dat is bij bestelling van 1 bos bloemen een gratis vaas!

Gebruik deze code bij je bestelling: retrovafu1

Ga naar Bloomon en zie alle boeketten

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie