Gisteren was ik een dagje in Amsterdam. Ik was uitgenodigd om te komen kijken bij de opening van TK Maxx. Een discount merken winkel net iets buiten de stad in Osdorp.

Ik kende deze winkel al uit mijn eigen stad Groningen, het is eigenlijk qua assortiment een kringloopwinkel onder de nieuwe winkels. Alles nieuw, maar van de meeste exemplaren maar een paar stuks. Schat zoeken dus, en daar ben ik gek op!

Maar voordat ik er naartoe ging, eerst natuurlijk even door de binnenstad geslenterd. Ik had niet zo heel veel tijd, maar van een paar winkels heb ik even de hoogte punten op de foto gezet.

Als eerste naar de Bijenkorf;

adam 1 adam 2

Veel trend kleuren gespot. Okergeel, marmer en goudtinten. En Pols potten toch wel 1 van mijn favoriete merken , bekend om zijn kunstzinnige beelden van porselein.

adam 27

En ook veel donkerblauw gezien wat ik zelf ook graag toepas in het interieur. Juist donkerblauw gecombineerd met zachte pastel kleuren geeft een beetje pit aan het interieur.

Bolia

Ik werd getipt om ook even langs Deense interieurwinkel Bolia te gaan . Wat een prachtige winkel is dit. Veel licht hout, strakke vormgeving en mooi servieswerk met frisse kleurtjes. Een Scandinavische sfeer met heel aardig personeel.

 

adam 4 adam 6

Zachte pastel tinten gecombineerd met hout en groen. Een combinatie om te onthouden.

adam 29 bolia 1

 

bolia 6

Glazen knoppen voor aan de muur

Zeker de moeite om eens te gaan kijken in deze sfeervolle winkel. Ze zitten aan de Raadhuisstraat 55

Ook 1 van mijn favoriete winkels waar ik in Amsterdam altijd even naartoe ga is Kitsch kitchen.

adam 21

Ideale oplossing voor een (lelijke) buitendeur. Een kralen gordijn. Bij Kitsch kitchen heb je dus dit soort vrolijke varianten

adam 25

Enorme bloempot Zwaan. In de Sale, maar ja meesjouwen in de trein leek mij helaas wat onhandig.

adam 26

Wacht niet te lang met het bezoeken van deze leuke winkel, want binnenkort stopt deze stenen shop en is er alleen nog maar een webwinkel.

TK

Bij TK moet je altijd even de tijd nemen. Omdat het assortiment bestaat uit laatste stuks is er heel veel keuze en moet je dus echt de rekken doorpluizen.

adam 7

Heerlijke dekens

adam 9 TK 2 adam 10 TK

Ook een leuk kleding assortiment. Ik vond deze mannen blouse wel een hoogtepuntje!

Vrolijke handdoeken

adam 12 adam 14 adam 18

Papierwaren , dit was mijn favoriete hoekje

adam 19

Een grote keuken afdeling waarvan ik erg gecharmeerd was van de dienbladen. Maar ja ik heb er al zoveel!

adam 21 adam 23

En kijk nou een Lots of legs ! Ze zijn opnieuw uitgebracht. Waarschijnlijk zijn deze op de jaren 70 geïnspireerde knuffels in het buitenland nog gewoon verkrijgbaar. En dus nu ook bij de TK Maxx. Maar ook hier beperkte voorraad dus op=op

Ik kocht uiteindelijk opbergmanden, en een hele leuke fleece sprei voor op de bank. (daar kan je nooit genoeg van hebben is mijn mening)

Binnenkort de foto’s!

Heb jij nou leuke shop tips in Amsterdam voor mij? Laat je reactie achter! Want ik moet echt binnenkort nog een keertje terug, want ik heb nog zoveel niet gezien.

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Caroline

Ik ben benieuwd naar de prijzen bij TK Maxx, wist helemaal niet dat we die in nl hadden! Leuk

redactie

Ja leuk he! Hier in Groningen waar ik woon zat ie al. De prijzen zijn dus inderdaad rond de 60-70% korting wat ze beweren. En je moet echt zoeken naar design! Maar dat is dan ook de sport (-;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *