Binnenkort krijgen wij een loge voor een tijdje. En terwijl ik druk bezig was met de logeer voorbereidingen zoals een bed zoeken (die ik vervolgens bij de straat vond, kom ik later op terug! ) en ruimte creëren werd ik gemaild of het mij leuk leek om een Emma matras te testen.

Perfecte timing!

Emma matrassen

Emma is een fris nieuw matras merk met een jong dynamisch team erachter. Dat sprak mij wel aan.

Het matras werd geleverd in een doos helemaal vacuüm getrokken. Nadat ik het plastic eraf haalde leek het wel zo’n wonderlijk tell sell bed wat binnen 20 sec opgeblazen werd. In dit geval was het lucht maar was het schuim wat op zijn plek kwam.

Day bed

Toen het matras er eenmaal lag in de kamer kreeg ik ineens een idee om er voorlopig een “day bed” van te maken. Juist omdat het matras zo dik is en een mooie afgewerkte stoffen rand heeft is het helemaal geschikt daarvoor.

Onze kinderen kijken regelmatig film en zo’n plek is dan heerlijk om in weg te kruipen met zijn allen.

Natuurlijk komt er ook nog een bed omheen maar daar ga ik volgende week mee aan de slag. En zodra de loge weer vertrokken is slepen we het day bed weer lekker in de hoek!

 

emma 2

Ja hier past dus een matras van 90x200cm in!

emma 3

De onderkant van het matras lijkt op stof van een bank.

emma 5

De roze kussens komen van Zeeman (oude collectie) en het grote zwart wit kussen van HEMA. De blauwe wollen deken vond ik vandaag bij de kringloopwinkel. Juist door er een wollen deken op te leggen lijkt het matras niet op een bed.

Het matras heeft een koude schuim toplaag waardoor het niet zo warm en klef aanvoelt. Ideaal als je daar met zijn allen lekker op gaat chillen (-;

Binnenkort blog deel 2 de logeerplek!

 

voor meer info: Emma matrassen

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *