Eyoba heeft mij gevraagd om een product te testen voor jullie lezers. Het leek mij heerlijk om iets te kiezen voor waar we nu allemaal naar snakken; de tuin. lekker weer buiten leven de komende maanden heerlijk.

Bij mij Thuis

Thuis hebben wij een mix van nieuw en oud tuin meubilair. Een oud rotan kringloop stoeltje fris ik altijd op met nieuwe kussens om het weer een beetje naar deze tijd terug te brengen.

Binnen en buiten loopt bij ons ook altijd door elkaar. Iets hoeft niet perse een tuin meubelstuk te zijn om buiten te mogen staan, de kwetsbare meubels zet ik gewoon onder een afdakje. Maar ook sommige tuinstoelen mogen van mij binnen staan.

Persoonlijk hou ik niet zo heel erg van de zogeheten lounge sets. Deze zijn vaak zo massief en vaak donker van kleur. Gewoon een paar lekkere stoelen, en een bankje met kussens volstaat voor ons. En als we willen loungen, gooien we een kleed op het gras, of een matras op de tegels.

Kruk

Op deze kruk van By Boo werd ik verliefd! Ik ben sowieso gek op krukken, gewone krukken maar ook barkrukken omdat ze zo heerlijk multifunctioneel zijn. De kruk kan naast de bank als bijzettafel, maar ook buiten ideaal bij grote visite om snel even bij te zetten.

Gezien mijn roze mood van de laatste tijd, koos ik voor de kleur roze. Op de site staat dat de kruk makkelijk bij en weg te zetten is en dat klopt. Maar even in de kast stoppen is minder snel gedaan, de kruk is namelijk boven verwachting kwalitatief zwaar. Ik snap hierdoor ook meteen de prijs, want de kruk is niet te vergelijken met een krukje die we ook wel kennen uit goedkopere woonwinkel.

Dit vind ik persoonlijk echt een pluspunt omdat je dus heel stabiel kan zitten, en er ook gerust op kunt op staan. Echt een kruk die je serieus iemand kan aanbieden om op te gaan zitten zonder doorzak gevaar.

 

by boo 3 by boo 2 by boo 1by boo 4

 

Ik heb de kruk in de woonkamer staan bij de bank, en hij past helemaal in mijn roze sfeer van dit moment.

En buiten kan hij prima staan op ons dakterras .

tuin eyoba 2

 

 

Favorieten

Speciaal voor jullie heb ik mijn tuin favorieten van Eyoba even op een rijtje gezet. En zoals altijd natuurlijk weer lekker kleurig, en tuingeschikt.

 

tuin 17

Zwart wit altijd met van alles te combineren

 

tuin 14

Tuintafel nieuw, maar toch met een knipoog naar vroeger

 

tuin 13

Gaan met die banaan! Naar buiten ermee

 

tuin 12

Je ziet het weer helemaal terugkomen in het interieur Jute vloerkleden. Ik hou ervan, ook leuk voor buiten!

tuin 15
tuin 10

Ook weer zo’n klassiek model, maar dan terug gebracht in deze tijd. En in mijn favoriete interieur kleur geel!

tuin 8

Dit is een tuinstoel, maar ik zou hem ook gerust binnen leggen met een schapenvacht erin.

 

tuin 7

Wat een leuke kleuren combinatie!

tuin 6

Klassiek model. maar al in de goede kleur kant en klaar

tuin 3

het frame van dit model spreekt mij erg aan zo simpel maar zo stijlvol, en lekker waterbestendig.

tuin 2 tuin 1

 

Give away!

En hebben jullie al de tuinstyling kriebels gekregen? Via mij instagram : @retroloekie geef ik in samenwerking met Eyoba een kadobon weg van €50 !

Het is een creatieve wedstrijd, want je mag een tuin foto plaatsen! met #eyobatuin en met die foto kan je winnen!

 

Check de post van vandaag en doe mee!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie