Design voor groot en klein met een knipoog

Onlangs deed ik weer een inspiratie ronde in Vesta om iets nieuws te zoeken waarover ik zou kunnen bloggen. Ik kijk dan het liefst uit naar iets origineels. Iets waarbij de gemiddelde Vesta bezoeker zichzelf afvraagt hoe je zoiets in vredesnaam thuis moet stylen.

Juist dan is er voor mij een uitdaging om te laten zien wat je ermee zou kunnen doen.

Queeboo

Toen ik de net nieuw binnengekomen design konijnen zag staan van Queeboo was ik verkocht. Wat een blikvanger! Maar ook een typisch geval hoe zet ik dat nou leuk neer thuis ? erg geschikt dus voor mijn Vesta blog.

 

Stoel en lamp

Na een beetje onderzoek in de winkel bleken er 2 varianten te zijn. Een stoel en een lamp. De konijnen stoelen zijn gemaakt van stevig kunststof. Een kleine en een grote versie waar je ook als volwassene prima op kan zitten. De Queeboo is dus niet alleen voor kinderen bedoeld. Daar was ik erg blij mee want in gedachten zag ik het konijn al staan in onze woonkamer. Ik hou wel van een beetje speelsheid in het interieur.

design voor groot en klein

En design mag soms ook best een beetje gek zijn met een kinderlijke knipoog.

Ik besloot te gaan voor een lamp. Sfeerverlichting daar kan je niet genoeg van hebben in huis.

Kleur variatie

De Queeboo lamp heeft de mogelijkheid om meerdere kleuren te geven. Je kunt dit zelf met een kleine afstandsbediening aanpassen. (zo leuk om te doen!)

Door de variatie in kleur kan je de lamp aanpassen naar je eigen stemming. Heb je een feestje zet je hem op een knalkleur, maar wil je even lekker ontspannen geef je het konijn bijvoorbeeld een gezellige warm gloed.

Ik heb de Queeboo op 4 verschillende manieren gestyled. Bij elke sfeer in huis de juiste kleurtoon erbij.

vesta konijn 1 vesta konijn 2 vesta konijn 3 vesta konijn 4

Ik ben heel benieuwd welke kleur jij het mooiste vind? Laat je een reactie achter ?

Voor meer info over de Queeboo zie de webshop van Vesta

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *