Afgelopen week vond ik een heel mooi oud mintkleurig ( commode ) kastje in de kringloopwinkel. Ik had hem even tijdelijk in de woonkamer gezet en was in overweging hem te verkopen.

Maar wat mij opviel is dat het kastje een soort rust in huis bracht. Ik had namelijk al 2 andere mint kleurige kasten staan en als je meerdere kasten in 1 kleur hebt, zul je zien dat het een stukje eenheid in je huis geeft. En laat ik dat nou goed kunnen gebruiken met 4 kinderen, en heel veel spulletjes!

Dus de boel werd weer omgegooid, en de minkast mag blijven.

mint 2

Alle kastje aan 1 wand in dezelde kleur

mint 4
mint 5

Deze buffetkast kocht ik 4 jaar geleden al wit in de grondverf op martkplaats. Ik liet een kleur mengen bij de bouwmarkt, en ik ben er nog steeds erg blij mee!

mint 1

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie