Ik heb al eens eerder over ze verteld, 1 van mijn favoriete winkels in Groningen is Handmade hopes.

Een interieur winkel midden in het centrum met de meest originele handgemaakte spulletjes (door jongeren) gecombineerd met nieuwe interieur items en vintage vondsten. Wat mij betreft de 3 ingrediënten die ik graag zie in een interieur winkel.

Afgelopen zaterdag liep ik weer even binnen. Het leuke van deze winkel is dat ze geregeld een compleet nieuwe inrichting hebben.

Momenteel heerst er een heerlijk botanisch sfeertje. Veel groen, veel natuur en veel kleur. Ik vond het weer inspirerend om er even rond de dwalen. Zeker een bezoekje waard als je een keer een dagje Groningen op de planning hebt staan!

Adres: OOSTERSTRAAT 28 Groningen.

hand 1 hand 2 hand 3 hand 4 hand 5 hand 6 hand 7 hand 8 hand 9 hand 10 hand 11 hand 12 hand 13 hand 15

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie