Daan Rot Da Launay en haar kleurrijke en vrolijke gezin leerde ik alweer een paar jaar geleden kennen op het Instagram als @maandagdaandag

Daan heeft 4 kinderen, en dat is een feest van herkenning voor mij aangezien ik zelf ook 4 kinderen heb in ongeveer dezelfde leeftijd. Heerlijk om haar kleurrijke leven een te volgen. Nu schreef zij onlangs een boek “het hele jaar feesten” dit deed ze samen met Lisa Wade (bekend van het van het Klokhuis) en ook moeder van een lief klein meisje.

Ik had het voorrecht om het boek te mogen ontvangen en om er jullie een beetje over te vertellen.

Lekker aan tafel, kopje warme choco erbij en lezen maar! (geen straf)

Hoe maak ik van een seizoen een feestje? en hoe kleed ik het een beetje feestelijk aan? In dit deel is de herfst en de winter aan de beurt. Aangezien ik geen winter typje ben lees ik heel graag hoe ik kan zorgen dat deze tijd een beetje aangenamer kan worden.

Elke maand heeft zo zijn tradities. En deze worden in het boek op een speelse manier aangetipt en uitgelegd. Met behulp van alle 5 kinderen in de meest aandoenlijke outfits. Sint Maarten, Sinterklaas, Advent, Kerst, Oudjaar, 3 koningen.

Leuke D.I.Y. knutseltips en feestelijke aankleed tips (low budget) Daarnaast een stukje eigen beleving van deze tradities beschreven door de 2 moeders.

Ik geef het boek door aan mijn dochter van 8. Hoe leuk en leerzaam is het om te lezen in dit boek hoe tradities in elkaar steken. En wat mij betreft gaat ze aan de slag met alle knutsel opdrachten en recepten.

En heb je een “Nieuwe Nederlander” als vriend of vriendin ? of ken je iemand die in verwachting is ? dan is dit zeker een must have! Een leuk cadeautje om te geven om de Nederlandse feesten te leren kennen, en alles wat erbij komt kijken als je kinderen hebt of krijgt.

 

maan-1 maan-2 maantje-6 maantje-7

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *