Hallo allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag laten zien dat lampen de ideale accessoire zijn. Ze zijn functioneel én je kunt je statement ermee maken.

aylin 1

Deze birdcagelamp heb ik zelf gemaakt met een draadmand, kunstvogeltjes en een lijmpistool. Dit geeft een speelse sfeer aan de woonkamer, en onze dochter Evy is er weg van.

aylin 2

Is het een augurkenpot? Is het een lamp? Ja op allebei! Dit was een project van Kesbeke. Je krijgt een pot met augurken en een ophangsysteem mee. Nadat de augurken op zijn kun je er een lamp van maken.

aylin 4
Zoals je kunt zien hou ik van aparte lampen, het hoeft allemaal niet serieus vind ik. Dit lampje is van Gwennieslab. Zij maakt lampen geïnspireerd door pudding, deze hangt daarom ook gezellig in de keuken.

aylin 5

Tenslotte wil ik jullie deze luchtballon lamp laten zien die in Evy haar kamer hangt, ook een DIY geweest. Weereens wat anders dan een plafonnière.

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren ook eens wat geks aan je plafond te hangen.

Aylin

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *