We zijn allemaal wel gek op een koopje. Zo gaat de één graag op kringloop jacht en de ander houdt de folders bij voor aanbiedingen.

Toch merk ik dat ik het zo nu en dan ook heel fijn vind een design item te kopen. Graag laat ik jullie zien welke items ik aan design in huis heb.

 

Hier zie je op de vitrinekast (IKEA ) de Melting Mug staan van Studio Arhoj in het roze. Je kunt hem gebruiken als mok, maar ik heb er gezellig een vetplantje in staan. Een echte eyecatcher.design 3

design 4

Deze vind ik zo gaaf, is te verkrijgen in allerlei kleuren. Het gaat om de kaars Tallow van Ontwerpduo, Het lijkt op een kandelaar maar is geheel kaars. Zou jij hem aansteken? Ik laat hem nog even staan voor de sier.

design 5 design 6

Hieronder zie je de Distortion kandelaar van Areaware. Deze trok mij aan vanwege het vertekende beeld. Is het niet geinig om te zien. En met de terra kleur die ik graag in mijn interieur toepas was ik helemaal om.

 

design 1 design 2

 

Tenslotte laat ik jullie graag dit te schattige vaasje zien. Deze heet Consilium en is van Scandinaviaform. Erg leuk met één bloempje erin.

Zoals je kunt zien zijn het beste kleine items en de prijzen zijn dan ook best zacht vind ik. Het geeft mij een speciaal gevoel dit soort items te kopen, een verwennerij voor jezelf.

 

design 8 design 9

Koop jij weleens design?

Aylin

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *